Daca va fi gasit vinovat pentru declaratiile defaimatoare la adresa unui adversar, Mirel Radoi risca sa fie biciuit in plina strada.

Legile din Arabia Saudita sunt foarte stricte si nu tin cont de numele celui care le incalca, sustine Florin Caprarus, maseur-ul care a lucrat cu Anghel Iordanescu in aceasta tara.

"Legea e foarte dura acolo. Norocul lui Radoi ar fi sa se inteleaga cu fotbalistul pe care l-a jignit. Daca nu vrea sa faca inchisoare pana la doi ani si sa primeasca 100 de bice pe spate, atunci poate alege solutia cu 400 de bice, care se aplica o data la sapte zile, timp de trei saptamani!

Alta varianta ar fi ca presedintele de la Al-Hilal sa cada la pace cu cel de la Al-Nasr", ne-a declarat Florin Caprarus, care a avut ocazia sa vada si cum arata o piata in care sunt biciuiti cei ce incalca legea:

"Am mers cu nea Puiu, ne-a dus primarul din Riad dupa ce am castigat Cupa Campionilor Asiei (n.r. - in 2005, cu echipa Al-Ittihad)", afirma maseur-ul citat de evz.ro .

La sfarsitul unui meci din campionat, fundasul roman de la Al-Hilal l-a jignit pe un jucator de la rivala Al-Nasr, Hussein Sulaimani, sugerand ca acesta ar fi homosexual, potrivit gsp.ro .

Pentru asta, Radoi a fost suspendat doua etape si amendat cu 5.000 de dolari de federatia saudita de fotbal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.