Mijloacasul nationalei nu suporta atitudinea dezaprobatoare a jurnalistilor, refuzand sa primeasca comparatia nationalei noastre cu cea a Insulelor Feroe.

Potrivit evz.ro , mijlocasul echipei Dinamo a avut un discurs penibil si sfidator la adresa jurnalistilor "vinovati" ca adresau intrebari incomode. Chestionat daca Ro mania poate sa bata macar pe Luxemburg, fotbalistul a luat foc:

"Cum adica? E cumva o intrebare ironica? Ne luati la misto? Cum sa ne comparati cu Feroe?". Micutul fotbalist, abia ajuns in preajma nationalei, a continuat cu o cugetare adanca: "Fotbalul este frumos pentru ca iti da sansa ca in trei-patru zile sa joci un alt meci si sa iti refaci moralul".

[ Razvan Lucescu: "Merg pana la capat. Mai avem sanse" ]

Jucatorul a completat in aceeasi maniera profunda: "Trebuie sa uitam meciul din Bosnia, pentru ca avem un meci foarte important maine (n.r. - marti). Nu trebuie sa ne mai gandim la ceea ce s-a intamplat acolo si la cum am pierdut , pentru ca nu vom face nimic. Avem nevoie de victorie in meciul de maine, pentru a ne reface moralul.

Important este sa uitam meciul din Bosnia, chiar daca este foarte greu. Fotbalul de aceea este foarte frumos, pentru ca iti da sansa la trei-patru zile sa joci un alt meci si sa iti refaci moralul. Putem sa invingem Luxemburg, asa cum putem invinge orice alta echipa", a spus Torje, potrivit MEDIAFAX.

Gabriel Torje este de parere ca selectionerul Razvan Lucescu ar trebui sa continue la echipa nationala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.