Protoiereul Stefan Musat a lansat a lansat un proiect care vizeaza infiintarea unei echipe de fotbal din care sa faca parte preoti.

Scopul acestui proiect nu este participarea la vreo competitie, ci transmiterea unui mesaj care sa atraga atentia asupra importantei sportului, informeaza MEDIAFAX.

"Incercam sa transmitem un mesaj, intrucat sportul la noi nu mai este la loc de cinste. Se poate vedea ca nu mai avem performanta sau performeri. Intentia noastra este sa aratam ca miscarea este cea care creeaza echilibru intre trup si suflet.

Vrem sa aratam oamenilor ca omul, cu intelepciunea pe care i-a dat-o Dumnezeu, trebuie sa faca tot ceea ce e benefic, pentru a-si gasi echilibrul. Vrem, prin acest proiect, sa aratam ca si noi suntem promotorii sportului. Prin post, rugaciune si spovedanie se mentine sanatatea sufleteasca si trupeasca, dar sanatatea trupeasca se mentine si prin sport", a declarat protoiereul Stefan Musat.

Potrivit acestuia, pentru echipa de fotbal nu s-a stabilit inca un numar de jucatori.

Preotii fotbalisti au primit, de la un sponsor, echipament sportiv, in culorile alb si albastru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.