Tehnicianul formatiei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declarat ca nu are experienta necesara pentru a fi antrenorul echipei nationale.

"Suntem intr-o criza profunda la echipa nationala si trebuie sa facem cu totii ceea ce putem ca sa iesim din aceasta criza.

Eu ma bucur si-mi face o mare cinste faptul ca se gandeste cineva la mine ca un posibil antrenor al echipei nationale, dar nu sunt pregatit pentru asa ceva, nu am experienta necesara.", citeaza MEDIAFAX.

Nu cred ca la momentul acesta sunt multi antrenori in Romania care sa poata scoate nationala din aceasta pasa proasta. Da, Piturca poate fi unul dintre ei, dar eu nu spun ca trebuie schimbat Razvan", a declarat Dorinel Munteanu.

"Tricolorii" vor intalni, marti, la Piatra Neamt, de la ora 20.45, reprezentativa Luxemburgului, in urmatorul meci din grupa a 4-a a preliminariilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.