Gigi Becali e onorat ca telegramele Wikileaks nu-l catalogheaza ca oligarh, ci ca unul dintre cei mai influenti romani.

"Acolo nu se mentioneaza ca eu sunt oligarh, ci ca sunt printre cei mai influenti cinci oameni din Romania . Eu nu am nicio treaba cu oligarhia. Eu nu am facut bani din politica. [...] Sunt onorat de aceasta postura, de a fi printre cei mai influenti romani, pentru ca toate le-am facut pe spatele meu. Am facut pe spinarea mea, pe munca mea, inseamna ca sunt super-geniu. Ma mandresc cu ce a aparut", a spus Becali, potrivit MEDIAFAX.


Gigi Becali a adaugat ca se mandreste ca a reusit sa aduca bani in Romania din postura de finantator al FC Steaua. "Am reusit si in Europa, devenind europarlamentar, dar nu toate lucrurile astea sunt importante, ci ca am adus 30 de milioane de euro, bani europeni, in Romania, fara sa indepartez niciun fel de proprietate romaneasca, si i-am bagat in circuitul romanesc, cu Steaua. Asta fara sa vand cherestea sau cine mai stie ce, ci doar din imagine", a explicat el.

Un top al oligarhilor din Romania si al baronilor locali, in care sunt mentionati Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vantu, Ioan Niculae, Gigi Becali si Attila Verestoy, apare intr-un raport al Ambasadei SUA, prezentat de Hotnews si atribuit Wikileaks. [Ultimele dezvaluiri Wikileaks despre Romania]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.