Razvan Lucescu spune ca nationala a ratat un rezultat bun in Bosnia din cauza lipsei de concentrare la fazele fixe.

"Am pierdut din faze fixe, lovituri laterale si cornere. Imi pare rau ca nu am avut mai mult curaj, sa tinem de minge, prea repede am cautat pase lungi pentru contraatac. Trebuia sa avem posesie mai prelungita.

Avem sanse mici, nu trebuia sa pierdem. Nu e cazul sa discut acum despre plecarea mea. Ne doream 6 puncte, si unul era bun, am fost aproape de el, dar s-a rasturnat situatia cu doua faze fixe.

"Nu avem nimic de facut, trebuie sa strangem randurile, sa mergem la Piatra Neamt si sa castigam cu Luxemburg" a spus Razvan Lucescu la Sport.ro.

Revine Piturca la nationala?

Victor Piturca a analizat infringerea Romaniei in fata Bosniei, 1-2, si spune ca nu este normal ca un selectioner sa joace in primul 11 cu atitia jucatori care nu evolueaza la echipele de club

Piturca a spus ca nu se poate sa revina la echipa nationala in acest moment: "A trecut prea putin timp ca sa ma intorc selectioner. Poate peste opt ani vin si calific echipa la un turneu final. Lumea are nevoie de fete noi si as vrea sa revin intr-un moment in care suporterii sunt alaturi de echipa", a spus Piturca la gsp.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.