Internationalul roman, Cristi Chivu, are sanse infime de a juca meciul cu Bosnia, deoarece are miozita, o afectiune care poate degenera in afectiuni mai grave.

Chivu are o miozita, o problema musculara. In jargonul fotbalistilor, miozita este denumita "caine". Ea provoaca dureri, nu este relevata de examenul RMN si, neglijata, se poate transforma in ruptura sau intindere. Daca va juca, interistul o face cu riscul unei accidentari mai grave, informeaza prosport.ro.

Capitanul nationalei nu s-a antrenat ieri, iar doctorul Pompiliu Popescu nu este de acord ca fundasul lui Inter sa intre pe teren. Chivu poate face ruptura musculara in orice moment. In aceste conditii, Chivu va fi inlocuit de Goian, fundasul lui Palermo.

Exista si vesti bune, Sapunaru si Alexa si-au revenit, fiind apti.

Capitanul echipei nationale a Romaniei a anuntat ca e posibil sa nu mai imbrace tricoul "tricolor" dupa preliminariile CE-2012, insa nu a oferit mai multe explicatii privind decizia sa din respect pentru meciul cu Bosnia.

Exista si vesti bune, Sapunaru si Alexa si-au revenit, fiind apti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.