Presedintele FRF a declarat ca va mai candida pentru noi mandate atat la conducerea forului national, cat si pentru un loc de membru in CE al UEFA.

"A fost o disputa frumoasa si interesanta, au intrat in Comitetul Executiv trei membri noi, au iesit alti trei. Asta este libertatea si democratia si asa e frumos sa fie. Eu mizam pe 30 de voturi, din pacate la ultimele 10 voturi din cele 53 de buletine nu am mai obtinut niciunul si am ramas cu 25 si am intrat la balotaj.", a declarat Mircea Sandu pentru sport.ro .

"Surprinzator a fost ca elvetianul a luat 40 de voturi, iar ucraineanul 38 de voturi, pentru ca randul trecut a obtinut doar 27, dar ei au castigat, probabil si-au facut o campanie mai buna decat mine si asta este invatatura de minte pentru urmatoarele alegeri de la UEFA.

Va asigur ca mai candidez o data. La FRF oricum am spus ca mai candidez o data, la 67 de ani mi-as incheia mandatul, si voi mai candida o data si la UEFA," citeaza MEDIAFAX.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a fost reales, marti, la Congresul de la Paris, pentru un nou mandat de patru ani ca membru al Comitetului Executiv al UEFA, dupa al doilea tur de scrutin, pe care l-a castigat cu 15 voturi. Sandu a fost reales dupa al doilea tur de scrutin, dupa ce, in primul tur, nu a intrunit decat 25 din cele 27 de voturi necesare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.