In octombrie anul trecut, internationalul roman a declarat ca se retrage de la echipa nationala, el luand decizia in vestiar, dupa meciul cu Franta.

Mirel Radoi a vorbit despre motivul care l-a facut sa ia aceasta decizie. Este vorba de Ionut Lupescu, director general in cadrul FRF, care a facut anumite afimatii considerate jignitoare de Radoi, informeaza prosport.ro

"Din punctul meu de vedere, cat timp este Ionut Lupescu in staff-ul nationalei, eu nu mai vin la lot. Nu exista nicio sansa de impacare. Echipa nationala nu are nevoie de mine.", a declarat Mirel Radoi la Sport.ro.

Fostul jucator al Stelei a explicat si cum s-ar intoarce la echipa din Ghencea.

"E greu sa spun daca Steaua are nevoie de mine si oricum ar fi dificil daca m-as intoarce pentru ca, daca stam sa ne amintim, si Neaga a avut anumite probleme la revenire din cauza calendarului din cele doua tari. As putea veni obosit si lumea ar spune ca nu mai fac fata", a mai spus Radoi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.