Francezul Michel Platini a fost reales, marti, la Congresul de la Paris, pentru un nou mandat de patru ani in functia de presedinte al UEFA.

Platini, in varsta de 55 de ani, singurul candidat, a fost reales prin strigare si nu prin vot secret, informeaza MEDIAFAX.

"Avantajul din acest an este ca am avut timp sa-mi pregatesc discursul", a glumit Michel Platini (55 ani).

"Prima oara cand am fost ales am multumit celor care au fost alaturi de mine de-a lungul vietii. Acum multumesc celor care lucreaza alaturi de mine si care m-au sustinut mereu. Multumesc prietenilor din federatiile nationale, multumesc din inima pentru incredere. Multumesc eroilor din viata de zi cu zi fara de care nu ar fi existat Beckenbauer, Cruyff, Zidane, Messi, fara de care nu am fi fost aici in aceste momente. Vreau sa vorbesc de educatori care transmit valori copiilor nostri, care ii educa in scoala vietii si care ne fac societatea putin mai buna. Multumesc jucatorilor, ei ne aduc emotie si fara ei fotbalul nu ar exista", a declarat Platini.

La Congresul UEFA de la Paris participa reprezentanti ai celor 53 de federatii afililiate la forul european.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.