Goian a inscris golul victorios al formatiei sale, Palermo, in partida pe care a disputat-o impotriva liderului Serie A, AC Milan.

Golul lui Goian a picat in minutul 10, fostul fotbalist al Stelei fiind integralist, in tricoul lui Palermo. Internationalul roman a revenit dupa doua accidentari care l-au tinut departe de stadion.

"Era timpul sa mai iasa soarele si pe strada mea. Am avut cel mai prost sezon din cariera din cauza accidentarilor.", crede Goian, citat de evz.ro .

"Acest gol si aceasta victorie sunt in primul rand pentru familia mea, care mereu mi-a fost alaturi in momentele dificile. Din acelasi motiv le dedic si coechipierilor mei, stafului tehnic si celui medical, care m-au ajutat atat de mult in ultimele luni. Si apoi fanilor nostri care meritau o bucurie asa mare. Sunt foarte fericit, este cu siguranta unul dintre cele mai frumoase momente de cand sunt la Palermo", a declarat Goian, potrivit MEDIAFAX.

Adrian Mutu si Dorin Goian au fost selectati de Razvan Lucescu in lotul pentru meciul cu Bosnia, in urma evolutiilor pozitive din Serie A.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.