Cartu: Mi-as fi dorit sa debutez cu o victorie in Ghencea. Becali: Nu avem echipa!

Tehnicianul echipei Steaua, Sorin Cartu, a declarat sambata, dupa remiza cu FC Vaslui, ca si-ar fi dorit sa debuteze cu o victorie pe teren propriu, precizand ca formatia sa ar fi meritat sa castige.

"Meritam sa castigam, sunt multumit de ce au facut baietii in seara asta. A fost o partida buna pentru spectatori, un meci dinamic, cu multe executii tehnice. Stiam de unde vine pericolul la Vaslui, ne-am ferit de fazele fixe care ar fi putut fi favorabile lor, insa a venit acel fault si executia lui Adailton. A fost o atmosfera frumoasa, publicul a participat la spectacol si cred ca jucatorii au multumit azi. Pacat ca n-au venit si cele trei puncte, mi-as fi dorit sa debutez cu o victorie in Ghencea"
, a spus Cartu, potrivit MEDIAFAX.

Cartu considera insa ca Steaua mai poate spera la titlu. "Cand matematica ne da voie... Matematica ne spune ca trebuie sa speram. Jocul nostru ma face sa pot spera la mai multe. Teoretic putem vorbi de campionat, insa sunt multe puncte diferenta fata de primele locuri. Ma bucura insa atitudinea jucatorilor, putem face multe lucruri bune", a precizat antrenorul Stelei.

Sorin Cartu este de parere ca intreruperea meciului din cauza scaderii luminozitatii a afectat putin jocul echipei sale.

  • Becali: "Nu avem echipa"

"Inca sanse mai sunt, dar problema este ca nu avem echipa, nu ai cu cine. Daca acolo, pe partea stanga, nu ai un jucator care sa te ajute, iar noi l-am avut pe Szekely, care a jucat mai mult impotriva noastra. Este ca un jucator de Divizia C", a spus Becali, relateaza MEDIAFAX.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.