Formatia Galatasaray, antrenata de Gheorghe Hagi, a fost invinsa vineri, pe teren propriu, scor de 2-1 (0-1), de Fenerbahce, in derbiul etapei a XXVI-a a campionatului Turciei.

Gheorghe Hagi a declarat vineri seara, dupa derbiul cu Fenerbahce, ca este pacat de munca fotbalistilor sai, care au controlat jocul si ar fi meritat sa castige, informeaza ajansspor.com, potrivit MEDIAFAX.

"Pe scurt, asta e fotbalul. Echipa a jucat cu dorinta cand conduceam cu 1-0, a facut totul. Am controlat tot jocul, adversarii nu au avut ocazii dar la doua oportunitati am primit goluri. Pacat, pacat de munca jucatorilor. La primul gol, cand mingea era in posesia noastra, am pornit pe contraatac, dar s-a fluierat si am primit apoi gol. Este un detaliu mic, dar cu efect mare. Pacat de munca jucatorilor, pentru ca meritau sa castige. Am gresit la cele doua goluri, dar in afara acelor faze noi am fost cei care am fi meritat sa invingem", a spus Hagi.

"Vom pleca acasa si maine vom discuta. In acest moment nu vreau sa comentez", a adaugat Hagi, intrebat care va fi situatia sa dupa aceasta infrangere. [Hagi, in pericol de a fi demis].


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.