Cum Dinamo are mai mari sanse sa nu castige campionatul, e foarte probabil ca Ioan Andone sa paraseasca echipa din Stefan cel Mare la sfarisitul acestui sezon competitional, dupa cum a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa.

Antrenorul dinamovist a lasat sa se inteleaga ca unul dintre potentialii sai succesori ar putea fi Victor Piturca:

" Nu comentez ce se poate intampla din vara la Dinamo. Eu pot sa spun de mine. Parerea mea despre Piturca e ca este un antrenor foarte bun. O sa vad ce voi face din vara, in tari calde poate, mai vedem. Asta voi face eu, ce vor decide altii e treaba lor. Sa faca alegerea cea mai buna.

Nu stiu daca sunt sanse sa ma razgandesc. Am inceput un proiect aici, dar nu depinde foarte mult de antrenor. Sunt mai multi factori. Sunt destui antrenori capabili si fosti dinamovisti care pot duce acest proiect la capat, nu numai Victor Piturca.", citeaza MEDIAFAX.

In final antrenorul dinamovist a afirmat ca singura conditie care l-ar putea convinge sa ramana la Dinamo este castigarea titlului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.