Boxerul roman de 31 de ani isi va pune centura in joc pe 19 martie, la Bell Centre din Montreal, unde il va intalni pe irlandezul Brian Magee. "Nu va fi meci de picnic", avertizeaza Bute.

"El este mai bun decat ultimii mei adversari, Fulgencio Zuniga, Edison Miranda si Jesse Brinkley. Am vazut mai multe meciuri ale sale si nu ma astept la un picnic.

Este sansa vietii sale, nu are nimic de pierdut si nu este intimidat de publicul ostil. Eu sunt intr-o forma foarte buna si voi face spectacol sambata", a spus Bute, care a precizat ca exista discutii pentru un meci al sau in Romania, citat de Mediafax.

Potrivit BBC, Brian Magee a afirmat ca a fost visul sau sa boxeze pentru titlul mondial in fata unui numar imens de telespectatori. "Nu puteam avea un meci mai mare decat acesta si stiu ca este mult, dar sunt increzator ca pot castiga", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.