Alaturi de fundasul echipei Internazionale Milano vor mai fi prezenti antrenorul Otelului, Dorinel Munteanu, presedintele CA al Dinamo Bucuresti, Nicolae Badea, si fostii fotbalisti Ioan Sburlea si Denis Serban.

In schimb, managerul sportiv al clubului Astra Ploiesti, Florin Prunea, si fostul trezorier al Federatiei Romane de Fotbal, Marian Albu, vor fi adusi cu mandat, deoarece au absentat la sedinta de astazi.

Capitanul echipei nationale a Romaniei are programat la 12 sau 13 aprilie meciul retur din sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis in judecata, in 2 octombrie 2008, pe Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu, Cristian Borcea, in legatura cu efectuarea de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal.

In rechizitoriul DNA sunt prezentate 12 transferuri ale unor fotbalisti romani efectuate de la cluburile Dinamo Bucuresti, Rapid Bucuresti, Gloria Bistrita si Otelul Galati catre cluburi din strainatate, in perioada 1999 - 2005.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.