Nici nu devenise Messi idolul unei intregi planete, ca ochiul format al fostului selectioner al nationalei Romaniei l-a si vazut pe cel ce avea sa devina as-ul blau-grana si al echipei Argentinei.

"Eu l-am vazut pe Messi cel mai bun din lume inca de acum trei-patru ani. Da, da. Ca selectioner, FIFA iti cere la fiecare final de an, sa-l votezi pe cel mai bun jucator din lume, iar eu am pariat pe Messi, cand el nu era asa de cunoscut ca azi.

Imi amintesc ca am avut si o mare contradictie pe aceasta tema cu Adi Mutu. I-am spus optiunea mea, iar reactia lui a fost "Fugi, bre nea Piti de aici, asta e pitic si sfrijit, nu poate sa fie cel mai bun din lume. Ce naiba!" La cateva luni de la acest episod, Barcelona a jucat un amical cu Fiorentina. Spaniolii au batut, iar Mutu mi-a zis: "Nea Piti, ai avut dreptate. Messi asta mic si pitic ne-a facut franjuri!"", a declarat Victor Piturca intr-un interviu pentru Adevarul.

Decarul argentinian al Barcelonei este deja, la 23 de ani, dublu-detinator al "Balonului de aur" si campion european cu echipa catalana, in 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.