Potrivit site-ului 3morerounds.com, Bute a petrecut 2-3 saptamani de vacanta in Romania, cu familia apoi a pregatit meciul cu Magee in Florida.

"Am urmarit cateva lupte de-ale lui Magee. Este un boxer experimentat. Are o lovitura de dreapta foarte buna, e agresiv, nu renunta niciodata si stie sa dea. Nu-l pot subestima si trebuia sa fiu bine pregatit pentru acest meci. O sa fie o lupta dura si lunga."

Campionul mondial la supermijlocie se simte in forma maxima dupa pregatirea din Florida : " Antrenamentul meu merge foarte bine, a fost un cantonament greu, dar prefer sa sufar acum, decat pe 19 martie, in ring. Am un nou fizioterapeut si ma simt foarte bine.

Mi-a fost destul de greu, insa acolo unde nu ma simteam sigur, repetam pana imi iesea perfect. Am muncit mult ca sa ajung campion mondial, dar trebuie sa muncesc mai mult sa ma mentin la acest nivel. Orice adversar isi doreste foarte mult sa ma invinga."

Lucian Bute (31 de ani) isi va pune in joc centura mondiala la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pentru a saptea oara, in data de 19 martie, intr-o gala ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, cand il va intalni pe irlandezul Brian Magee, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.