Cu 500 de zile inainte de inceperea Olimpiadei, fanii sporturilor isi pot achiziona bilete pentru a fi martorii ineditului eveniment.

Aproximativ 6,6 milioane de bilete sunt puse la vanzare pe site-ul oficial al olimpiadei timp de 6 saptamani. Preturile variaza intre 20 de lire(98 lei) si 2,2012 lire (107.860 lei), scrie BBC.

Daca totusi nu aveti bani, sau putini bani, dar veti fi prin preajma, trebuie sa stiti ca sunt si evenimente precum maratonul, intrarea este gratuita. 2,5 milioane de bilete vor costa sub 20 de lire. Altele vor fi de la 20 pana la 50 de lire.

Copiii sunt 17 ani vor putea plati “echivalentul varstei”, iar cei peste 60 de ani, vor plati 16 lire.

Luni, un ceas gigantic a fost inaugurat in Trafalgar Square din Londra. Acesta a inceput numaratoarea inversa pana la inceperea jocurilor.

Organizatorii anunta ca au facut tot posibilul pentru ca site-ul sa nu se blocheze din cauza numarului foarte mare de accesari.

Oamenii isi mai pot cumpara bilete folosind un formular tiparit, inclus in ghidul oficial al Olimpiadei.

Din cele 8,8 milioane de bilete, 1,2 milioane sunt rezervate figurilor politice.


Olimpiada se va desfasura in perioada 27 Iulie - 12 August 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.