Campioana Romaniei la handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea a fost invinsa, duminica, in deplasare, de Buducnost Podgorica, pierzand orice sansa de calificare in Liga Campionilor.

Peste 5000 de suporteri in Sala Moraca si cei aproximativ 200 ai campioanei Romaniei, toti cu sufletul la gura, in conditiile in care primul loc in semifinale era deja acontat de Itxako, outsider inaintea meciurilor din grupe. La scorul 4-3, Oltchim a ratat doua atacuri consecutive, prin Pidpalova si Ozel, iar Bulatovici nu a iertat, 5-3 (min. 8).

Au urmat momente de degringolada in apararea valcencelor, scorul urcand rapid la 8-3. Nici atacul nu a stralucit, astfel ca treptat, Oltchim a trebuit sa se recunoasca depasita complet si sa alerge dupa reducerea diferentei. Pana la pauza nu s-a schimbat mai nimic in jocul Oltchimului (14-9, min. 26), care a suferit in jocul cu extremele si angajarile la pivot.

Meciul a continuat pe coordonate similare si in partea a doua. Oltchim a facut eforturi sa revina in joc, dar s-a lovit de rezistenta adversa, dar si de propria neputinta (21-11, min. 38 si 27-17, min. 50).

Marcatoare:

Buducnost: Bulatovici 9 goluri, Radicevici 7, Jovanovici 6, Popovici 4, Djokici 3, Radovici 2, Pecevska 1.
Oltchim: Vizitiu 5 goluri, Manea 4, Farcau 3, Stanca 2, Ozel 2, Fiera 2, Bese 1, Elisei-Ardean 1, Nechita 1.

Dupa cinci etape disputate, Oltchim ramane cu doar patru puncte, pe locul trei, nemaivand vreo sansa la calificarea in semifinale. In tur, Oltchim castigase, pe teren propriu, cu Buducnost, la doar un gol diferenta, 21-20, astfel ca formatia muntenegreana are avantajul intalnirilor directe, daca se va ajunge la egalitate de puncte in clasament, dupa ultima etapa.

In ultima etapa a grupei I se vor juca partidele Krim Ljublana-Oltchim (19 martie) si Buducnost-Itxako (20 martie).

Citeste si: Cristina Neagu a scapat de operatie

Soc in handbalul romanesc: UCM Resita va fi desfiintata!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.