Cel mai bine clasat jucator roman de tenis in clasamentul mondial profesionist, Victor Hanescu, a revenit in forta in circuitul ATP si s-a calificat, luni seara, in turul secund al turneului international de la Madrid, intrecere patronata de Ion Tiriac si dotata cu premii in valoare totala de 2.082.500 de euro. Revenit in circuitul mondial dupa o absenta de o luna, Hanescu a trecut in runda inaugurala de cehul Tomas Zib, jucator venit din calificari, cu scorul de 6-1, 6-4, si l-a razbunat astfel pe Razvan Sabau, care a cedat in fata cehului in primul tur al calificarilor.

Conform programului stabilit de organizatorii Masters-ului iberic, Hanescu se va intalni in faza urmatoare a competitiei, astazi dupa-amiaza, cu principalul favorit, spaniolul Rafael Nadal, calificat pe tabloul principal direct in turul secund. Pentru rezultatul din primul tur, Hanescu va primi un bonus de sapte puncte ATP si un cec in valoare de 12.500 de euro. Din pacate, in aceeasi faza a competitiei, liderul echipei noastre de Cupa Davis, Andrei Pavel, n-a reusit sa treaca de germanul Tommy Haas, care a castigat disputa, cu scorul de 7-6 (4), 6-2.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.