Hot Milena, o starleta porno din Argentina, a anuntat, miercuri, ca va protesta in curand, goala, in fata sediului Federatiei Argentiniene de Fotbal fata de arbitrajul prestat contra echipei sale favorite, All Boys.

"Sunt in permanenta la sediul clubului, asist la toate meciurile si ma duc cu echipa in toate deplasarile. Sunt un suporter fanatic si cred ca cel mai bun mod de a combate numeroasele nedreptati este sa protestez in acest fel", a declarat starleta, in varsta de 31 de ani, potrivit MEDIAFAX.

Denumita "Cicciolina Argentinei", Hot Milena, care nu a anuntat cand se va dezbraca in fata sediului federatiei, in centrul capitalei Buenos Aires, nu este la prima tentativa de acest fel.

Ea s-a dezbracat in fata Obeliscului, unul din principalele monumente din Buenos Aires, mai intai pentru a protesta "la adresa pedofiliei" si apoi pentru a sarbatori promovarea All Boys in prima liga, in 2010, "o promisiune".

Trei jucatori de la All Boys, echipa din Buenos Aires, au fost eliminati in ultimele patru etape.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.