Fotbalistul care a impresionat prin vestimentatia aleasa: costum alb, camasa albastra si palarie, a petrecut non stop pe ritm de samba la traditionalul Carnaval de la Rio.

Desi n-a ratat nici una dintre cele 3 nopti de distractie, Ronaldinho s-a prezintat si la antrenamentele echipei sale, scrie Click.ro. Pentru cateva zile, sportul-rege a trecut pe plan secund in Brazilia, lasand loc celei mai mari petreceri din lume, asa cum este cunoscut Carnavalul de la Rio.


In fiecare an, evenimentul ii atrage ca un magnet si pe jucatorii de fotbal, cel putin pe cei care evolueaza in America de Sud. Cand s-a aflat in preajma admiratoarelor, brazilianul a lasat costumul pentru niste haine mai lejere

Este si cazul lui Ronaldinho, proaspat transferat la Flamengo. "A dansat aproximativ 72 de ore. A stat in cluburi pana la sase dimineata, la ora 11 se prezenta la antrenament, iar dupa pranz incepea iar distractia", a fost agenda fotbalistului in perioada 6-8 martie, conform jurnalistilor din Tara Cafelei.


Find more videos like this on Jogabonito


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.