Cinci gimnasti romani, trei la feminin si doi la masculin, vor participa pe 19-20 martie la Internationalele Frantei, la Paris-Bercy.

Organizatorii celei de-a 18-a editii a competitiei au anuntat listele nominale cu participanti, Romania fiind reprezentata de Flavius Koczi si Marius Berbecar, la masculin, respectiv Diana Chelaru, Ana Porgras si Sandra Izbasa, la feminin.
Din delegatia Romaniei vor face parte si antrenorii Stefan Gal, Octavian Bellu si Lucian Sandu.

Competitia din Franta s-a desfasurat pentru prima data in 1986. Editia din acest an reprezinta a doua etapa de Cupa Mondiala, in noul format aprobat de FIG, potrivit MEDIAFAX.

La concursul din Franta au fost invitati doar finalistii pe aparate de la CM de anul trecut, plus cei mai buni patru sportivi, pe fiecare aparat, conform rankingului mondial din 2010.

La scurt timp dupa Internationalele Frantei, gimnastica de pe continent va intra in febra Campionatelor Europene, programate intre 2-10 aprilie, la Berlin
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.