Nicusor Craiu, un junior roman in varsta de 12 ani care evolueaza la celebra formatie spaniola Real Madrid, a acordat primul sau interviu site-ului oficial al Federatiei Romane de Fotbal, marturisind ca isi doreste sa evolueze sub tricoul "tricolor".

Nicusor este unul dintre numerosii juniori romani care evolueaza in Spania. Ce calitati l-au recomandat pentru Real Madrid si cum a ajuns aici?. "Vin de la o echipa din divizia secunda, Rayo Vallecano, unde am jucat doi ani. In primul sezon la Rayo am marcat 79 de goluri, un record pentru club, iar in al doilea an am jucat la o categorie mai mare de varsta si am iesit din nou golgheter: aproape jumatate din cele 22 de goluri le-am inscris cu capul. Real Madrid m-a urmarit si m-a chemat cand eram la Rayo, dar tatal meu nu m-a lasat sa merg pentru ca a considerat ca inca nu era timpul sa fac acest pas. In vara anului trecut, am devenit jucatorul lui Real", a declarat micul fotbalist.

  • Vreau sa joc la nationala Romaniei pentru ca sunt roman!

Peste aproximativ un an si jumatate Nicusor va putea fi convocat la nationala Romaniei, la cea mai tanara categorie de varsta.

Vei raspunde convocarii sau te vei gandi la posibilitatea de a reprezenta Spania?

"Se spune ca trebuie sa ramai cu mama care te-a adoptat si care te creste, nu cu cea care te-a nascut, dar care nu mai este langa tine, insa sunt constient ca este mai greu pentru mine sa joc la selectionata Spaniei. Eu vreau sa evoluez pentru nationala Romaniei si, daca voi fi convocat, voi da totul pentru tara mea pentru ca, pana la urma, sunt roman", si-a exprimat dorinta Nicusor Craiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.