Fundasul formatiei Chelsea Londra, Ashley Cole, a impuscat accidental, cu o pusca cu aer comprimat, un suporter al echipei sale, venit sa asiste la antrenamentul londonezilor, informeaza presa engleza.

Victima, Tom Cowan, in varsta de 21 de ani, urmarea antrenamentele echipei Chelsea de mai multe luni si studiaza stiinta sportului. Tom Cowan a fost ranit la coaste, primind imediat ingrijiri de la staful medical al gruparii Chelsea. Jucatorul a dus arma in vestiar si s-a jucat cu ea, fara a sti ca este incarcata. Insa arma s-a descarcat in directia lui Cowan, aflat la cinci metri de Cole, sustine presa engleza, transmite MEDIAFAX.

Arma folosita, 22 Air Rifle, este o pusca cu aer comprimat, cea mai puternica aflata in vanzare in Marea Britanie si care se poate achizitiona fara autorizatie.

Presa engleza noteaza ca nu a fost depusa nicio reclamatie si subliniaza ca, in conformitate cu legea britanica, Cole risca pana la cinci ani de inchisoare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.