Proprietarii americani ai clubului Manchester United au afirmat ca gruparea engleza nu este de vanzare, dupa ce, in ultimele saptamani, in presa au aparut informatii privind o oferta de cumparare de la familia regala din Qatar.

"Nu a existat nicio discutie, Manchester United nu este de vanzare si proprietarii nu iau in considerare nicio oferta", a precizat intr-un comunicat familia Glazer, care a anuntat ca "este angajata pe termen lung" la clubul englez, transmite MEDIAFAX.

Manchester United a fost cumparat de familia Glazer in 2005.

In luna ianuarie a acestui an, publicatia Sunday Times a sustinut ca negocierile intre proprietarii clubului MU si un grup de investitii controlat de familia regala din Qatar au esuat, deoarece americanii cereau o suma mult prea mare. Speculatiile au fost reluate la inceputul acestei luni, cand publicatia "Daily Express" a sustinut ca familia Glazer este aproape de a ajunge la o intelegere pentru vanzarea gruparii de pe Old Trafford catre Qatar Holdings in schimbul sumei de 1,6 miliarde de lire sterline (1,9 miliarde de euro).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.