Fotbalistul portughez al echipei spaniole Real Madrid, Cristiano Ronaldo, este acuzat ca a platit-o pe Karima El Mahroug, in varsta de 18 ani, pentru servicii sexuale, in timp ce aceasta era minora, informeaza thesun.co.uk.

Karima a declarat in fata procurorilor care ancheteaza dosarul "Rubygate" al premierului italian Silvio Berlusconi ca a intretinut relatii sexuale si cu Cristiano Ronaldo.

Marocanca a spus ca l-a cunoscut pe fotbalist intr-un club de noapte din Milano, in ianuarie 2010. Apoi, cei doi s-au deplasat intr-o camera de hotel, iar dimineata, cand s-a trezit, portughezul plecase si ii lasase 4.000 de euro, transmite MEDIAFAX

Karima a adaugat ca a fost atat de suparata, incat a turnat sampanie pe Ronaldo, atunci cand l-a revazut intr-un alt club de noapte.

Ronaldo a negat insa spusele tinerei: "Nu am intalnit-o niciodata pe aceasta femeie. In perioada despre care vorbeste ea, eu eram la Madrid, la antrenamente. Inca o data sunt victima minciunilor de presa".

In Italia, varsta la care se poate face sex avand consimtamantul partenerului este 14 ani, insa plata serviciilor sexuale este ilegala pana la 18 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.