adizero este cel mai nou si cel mai usor pantof Sport Performance de la adidas si permite tuturor iubitorilor de sport, fie ei fotbalisti, alergatori sau jucatori de tenis, sa fie chiar mai rapizi in 2011.
Incorporand cele mai usoare materiale, adizero reinventeaza regulile vitezei in sport. Mai usori in picioarele tale, ei te vor aduce mai rapid la minge sau la linia de sosire.

Lionel Messi, spune despre ghetele sale F50 adizero: "imi simt pantofii adizero ca o a doua piele, atat sunt de usori. Eu am un joc foarte tehnic, iar cu cat sunt mai aproape de minge si de gazon, cu atat ma simt mai bine si cu atat imi pot fenta mai rapid adversarii. "

Performanta este esentiala pentru gama de incaltaminte adizero si, chiar daca are o structura si un design minimalist, amortizarea, protectia, calapodul confortabil si protectia impotriva abraziunii nu au fost sacrificate.

Conceptul adizero “Usor inseamna rapid” a debutat folosind aceste principii pentru gama de alergare, fiind extins ulterior de adidas si la gheata de fotbal adidas F50.

Paul Astorino, Head of Performance Running, explica evolutia conceptului adizero: "Mostenirea lasata de Adi Dassler este de a face atletii mai buni, iar cand vine vorba de alergare, acest lucru inseamna sa ii facem mai rapizi. Am facut cei mai rapizi pantofi de curse pentru a le fi pe plac lui Haile Gebrselassie, Tyson Gay sau Veronica Campbell-Brown, iar apoi am adus aceasta tehnologie si la restul pantofilor de alergare."

Pantoful adizero F50 Runner din sezonul primavara/vara 2011 este conceput pentru sportivii care au nevoie de un pantof foarte usor pentru a fi mai rapizi in sportul pe care l-au ales.

Jessica Ennis si-a insusit sapte discipline sportive pentru a deveni campioana mondiala la Heptatlon. Viteza este cheia in toate antrenamentele, de la 100m garduri si aruncarea cu greutatea, la saritura in lungime sau la cel mai rapid finish in cursa de 800 m. "Port intreaga gama de incaltaminte adizero, de la F50 Runner, la pantofi de concurs cu cuie si toti au un calapod uimitor si o greutate foarte mica . Pana la Campionatul Mondial de la Daegu timpii mei trebuie sa devina mai rapizi, iar adizero ma ajuta sa obtin exact acest lucru. "

“Am nevoie de un pantof care sa ma ajute in meciuri care pot dura uneori pana la patru ore. Cu cat petrec mai mult timp pe teren, cu atat simt nevoia unui pantof mai usor pentru a nu ma extenua, iar adizero Feather este solutia perfecta", spune Fernando Verdasco, castigator al Cupei Davis.

Pantoful de tenis adizero Feather este un pantof agresiv, usor si rapid, conceput pentru jucatori indrazneti, cum ar fi Jo-Wilfried Tsonga, Fernando Verdasco sau Ana Ivanovic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.