Discutiile din ultimul timp dintre Gigi Becali si Victor Piturca despre o eventuala revenire a antrenorului la Steaua sunt destul de avansate.

ProSport scrie ca momentan se asteapta pasii gresiti ai lui Lacatus, iar oamenii din club sunt "increzatori", mai ales dupa evolutiile din amicale.

"In maximum trei etape, Piturca se va intoarce la Steaua. El se teme de reactia fanilor, ca poate nu-i vor iesi rezultatele pe moment, si nu vrea sa preia echipa din mers, dar e si prieten bun cu Gigi si sunt sanse mari sa revina. Gaman va veni la Steaua odata cu Piturca, asta a fost una dintre conditii", au dezvaluit surse din cadrul Stelei.

  • In schimb, presedintele Stelei s-a saturat de schimbarile din club si va pleca la vara daca echipa nu va prinde un loc de Liga Campionilor.

"Nu ma gandesc sa plec, cel putin nu acum. La vara ma mai gandesc! Va spun si de ce, dar sa nu speculati pe urma: eu, teoretic, nu sunt legat de rezultatele echipei. Insa imi doresc la fel de mult ca Marius Lacatus sa facem performanta. Daca, prin absurd, echipa ramane pe un loc ca acesta de acum si la finalul campionatului, atunci ma voi gandi de doua ori daca mai raman. Dar nu va fi cazul..." a spus Duckadam, potrivit sport.ro.

Citeste si: Piturca: "Am discutat cu Becali despre revenirea mea la Steaua"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.