Pilotul german Michael Schumacher si-a reafirmat ieri, pe site-ul sau oficial, dorinta de a castiga din nou titlul mondial cu echipa Ferrari, precizand totodata ca nu se gandeste la retragere. "2005 nu este un sezon de care sa fiu mandru", a declarat multiplul campion, acum in varsta de 36 de ani. Schumacher a terminat sezonul 2005 pe locul al treilea in clasamentul pilotilor, castigand in acest an doar un Grand Prix.

"Concurez in continuare cu multa placere si ma simt in super-forma. Ma voi retrage doar cand voi simti ca nu petrec suficient de mult timp cu copiii mei, insa acum nu este cazul", a mentionat pilotul scuderiei Ferrari. Michael Schumacher a abandonat in Marele Premiu al Chinei ultima cursa a sezonului, dupa o iesire de pe pista. "Obiectivul nostru pentru sezonul viitor este recucerirea titlului mondial. Daca ne gandim la faptul ca am dominat in sezonul 2004 si ca alte echipe au reusit sa ne prinda din urma, nu exista nici un motiv sa credem ca nu ar fi posibil sa facem si noi acelasi lucru", a spus Schumacher.

In anul 2004, Ferrari a castigat 15 din cele 18 Grand Prix-uri, dintre care 13 prin Michael Schumacher. "Ferrari ramane o echipa performanta. Nu s-a schimbat nimic in aceasta privinta si vom munci mult la iarna", a adaugat pilotul german.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.