Cu doua zile inaintea debutului din grupele Cupei UEFA, dinamovistii sunt ingrijorati de forma excelenta a lui Heerenveen, care sambata seara au invins in deplasare, pe nac Breda, cu 3-0, desi au jucat aproape 70 de minute in inferioritate numerica.

PERICOL

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu a urmarit pe viu adversara si a ramas impresionat de prestatia internationalului de tineret, Klaas-Jan Huntelaar, autorul a trei goluri. "Nu este foarte rapid, dar simte foarte bine jocul in preajma careului advers si are executii precise si lucide. Unul dintre goluri a fost o capodopera, plecat de la o preluare sublima", spune Dinu.

PUTERNICI

"Heerenveen este o echipa mai completa decat Everton, iar pozitia din campionat este intamplatoare. Are o linie de patru fundasi foarte abila, se apara agresiv si departe de poarta". Olandezii vor sosi miercuri la Bucuresti.

CONTRA JANDARMERIEI

Conflictul aparut la meciul cu CFR Cluj, intre suporterii dinamovisti si jandarmi ar putea declansa un scandal de proportii. Totul a inceput in repriza secunda, cand un fan (foto) a patruns pe gazon, a fost alergat de jandarmi, prins si calcat in picioare pe marginea terenului. Conform site-ului "Dinamomania", fanii sunt hotarati sa isi scoata certificate medico-legale si sa depuna plangeri contra Jandarmeriei Romane.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.