Astazi, incepand cu ora 15:00, va avea loc inaugurarea magazinului oficial al clubului, situat in complexul "Eliana Mall".

FC Brasov se alatura marilor echipe din Liga I, prin deschiderea magazinului oficial al clubului, special pentru fani, potrivit site-ului echipei.

Magazinul va comercializa produse oficiale ale FC Brasov cu inscriptiile echipei, iar suporterii vor putea achizitiona echipamnetul de joc, dar si alte "suveniruri". La deschidere va fi prezent intreg lotul FC Brasov, jucatorii si antrenorii urmand sa le stea la dispozitie suporterilor pentru o sesiune de autografe.

Incepand de vineri, 25 februarie, FC Brasov abonamente valabile pentru meciurile de pe teren propriu din returul campionatului. Fanii care isi vor procura abonamente au asigurata intrarea la cele sapte partide de pe teren propriu, dar si la meciul cu Steaua, contand pentru semifinalele Cupei Romaniei, care se va disputa la Brasov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.