Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca inlaturarea lui Muammar Kadhafi de la conducerea Libiei l-ar putea ajuta sa recupereze mai repede datoriile de peste 90 de milioane de dolari ale acestui stat catre o firma de-a sa.

"Nu imi fac probleme, in orice situatie imi voi recupera banii. Ba mai mult, cred ca e posibil sa recuperez datoria mai repede intr-un regim democratic, e posibil ca revolutia asta sa ma ajute. Nu aveam o promisiune de la Kadhafi ca va plati, ci din partea Libiei. E vorba de mai mult de 90 de milioane de dolari, aproape o suta de milioane", a afirmat Becali, potrivit MEDIAFAX.

La inceputul anului, acesta spunea ca nu este afectat de criza financiara, in conditiile in care tocmai cumparase o firma care are de incasat creante de "cateva sute de milioane de euro" din strainatate, din tari precum Libia sau Ucraina.

"Am creante de vreo cateva sute de miloane de euro de incasat din strainatate, de la o societate. Uite asa, sunt norocos, am luat o societate, am dat 35 de milioane pe ea si ea are creante de recuperat de prin Libia, de prin tarile arabe, de prin Ucraina, de pe colo, de colo, vreo cateva sute de milioane de euro. Ca s-a hotarat Kadhafi sa plateasca datoriile si am vreo suta de milioane de recuperat"
, a spus la acea vreme Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.