Cea mai buna handbalista a lumii in 2010 prezinta o leziune la nivel de tendon, la bratul drept. Daca nu se va opera, sportiva risca sa isi distruga umarul.

In urma unor controale efectuate in tara, s-a descoperit ca handbalista prezinta o leziune la nivel de tendon la bratul drept, cel de aruncare. Cristina Neagu sufera de o boala degenerativa, care se poate agrava in timp, existand chiar pericolul sa nu mai poata juca handbal, potrivit ProSport.

Pentru investigatii cu privire la aceasta problema, starul echipei nationale va face analize medicale suplimentare in Danemarca si Belgia, care vor decide daca se impune o interventie chirurgicala. Jucatoarea este insotita de antrenoarea Anja Andersen.

Valcea a invins-o cu 31-27 pe Krim Ljubljana in ultimul meci sustinut in Liga Campionilor, dar se descurca mai greu in atac fara Cristina Neagu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.