Federatia Romana de Fotbal a pus in vanzare 600 de bilete repartizate suporterilor romani pentru partida Bosnia-Hertegovina - Romania, din cadrul preliminariilor Euro 2012, programat la Zenica pe 26 martie, de la ora 20.15.

Operatiunea se va derula pe site-ul specializat www.biletefotbalonline.ro, pretul unui bilet fiind de 9 Euro, caruia i se vor adauga taxele de expediere. O persoana va putea achiziționa maxim doua bilete, forul bosniac punand la dispoziție, intr-o prima faza, un numar de 600 de bilete, informeaza site-ul oficial al FRF.

Delegatia nationalei Romaniei va decola spre Sarajevo, de pe aeroportul "Henri Coanda", la 24 martie, la ora 17.00, drumul de la Sarajevo la Zenica urmand sa fie efectuat cu autocarul.

De la Sarajevo, reprezentativa Romaniei se va deplasa direct la Bacau, decolarea fiind prevazuta pentru 27 martie, la ora 12.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.