Jandarmeria Dolj a instiintat LPF ca nu-si asuma riscul organizarii cu spectatori a meciului Universitatea Craiova-Steaua, deoarece Stadionul Ion Oblemenco nu indeplineste anumite conditii.

Jandarmeria Dolj a instiintat LPF ca la arena craioveana mai multe camere de supraveghere sunt deteriorate, turnichetii nu functioneaza si lipsesc scaune, astfel ca nu-si asuma riscul de a organiza cu spectatori meciul din prima etapa a returului Ligii I, potrivit MEDIAFAX.

La randul sau, Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a instiintat clubul Universitatea Craiova sa nu puna in vanzare bilete de acces la meciul cu Steaua pana vineri, cand se va face o noua inspectie si se va decide daca partida se va disputa cu sau fara spectatori.

Mai mult, Universitatea Craiova ar putea sa nu fie programata la aceasta partida, daca nu isi va achita datoriile pe care le are fata de unii jucatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.