Antrenorul coordonator al lotului olimpic feminin de gimnastica, Octavian Bellu, a implinit, joi, 60 de ani.

In dimineta zilei sale de nastere, Octavian Bellu nu a schimbat nimic din rutina sa. La ora 10 se afla deja in plin antrenament cu gimnastele, cu care va lucra trei ore, desi telefonul ii suna incontinuu, cu urari.

" Sarbatoresc prin munca. Nu se schimba nimic din programul nostru, chiar daca e ziua mea de nastere. Avem antrenament pana la ora 13.00, antrenamentul normal de joi, iar dupa-masa le voi trata pe fete cu o felie de tort si o cupa de sampanie ", a declarat Octavian Bellu, pentru MEDIAFAX.

Coodonatorul lotului olimpic feminin considera ca nu are nicio importanta faptul ca implineste o varsta rotunda.

" Nu vreau sa dau zilei mele de nastere nicio alta incarcatura. E o zi ca toate celelalte. Se spune ca imbatranim de cand ne nastem, asa ca implinirea a 60 de ani, nu mi se pare foarte speciala. Am o singura dorinta de ziua mea: sa fiu sanatos! Daca am sanatate, pot rezolva orice, singur sau cu ajutorul celor din jur. Daca sunt sanatos ma pot gandi cu curaj si optimism la viitor, pentru ca daca m-as uita in trecut, sigur m-ar prinde nostalgiile"
, a adaugat Octavian Bellu.

In prezent, acesta pregateste gimnastele impreuna cu colectivul tehnic, pentru participarea la Campionatele Europene din luna aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.