Patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a fost suspendat sase luni si amendat cu suma de 150.000 de lei de Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal, in urma unei reclamatii venite din partea presedintelui LPF, Dumitru Dragomir.
" Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a fost amendat cu suma de 150.000 de lei si suspendat timp de sase luni de catre Comisia de Disciplina din cadrul LPF, in urma reclamatiei venite din partea presedintelui Dumitru Dragomir ", a declarat vecepresedintele oltenilor, Vlad Rosca, potrivit MEDIAFAX.

Dumitru Dragomir a depus un memoriu, la sfarsitul lunii ianuarie, la Comisia de Disciplina impotriva finantatorului clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, pentru declaratiile facute de acesta la adresa conducerii LPF.

Mititelu a avut un conflict verbal cu presedintele Dumitru Dragomir in cadrul unei emisiuni televizate. El l-a acuzat pe oficialul LPF ca se antepronunta in cazul plecarii jucatorilor Valerica Gaman si Stefan Barboianu din cantonamentul formatiei oltene.

"Va antepronuntati intr-o problema delicata, stim cu totii ca oamenii din Comisii sunt alesi pe criterii nu tocmai curate. Pe nepotisme, pe relatii... La Liga este o intreaga cardasie, de la A la Z. Va includ aici si pe dumneavoastra, nu vreau sa spun de ce, am alte probleme acum"
, a afirmat Mititelu in dialogul telefonic purtat in cadrul emisiunii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.