Atacantul roman al echipei germane VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a fost exclus astazi din lot, in urma declaratiilor cu privire la situatia sa de la club.

Marica nu a fost convocat pentru meciul de sambata cu 1.FC Nürnberg, scor 1-4, pe teren propriu, luni si marti acesta fiind chemat la discutii de catre conducerea clubului.

Dupa o discutie intre antrenorul Bruno Labbadia, managerul Fredi Bobic si Ciprian Marica, VfB l-a exclus din lot pe roman, desi Marica a negat faptul ca s-ar fi declarat nemultumit de situatia sa la club, Marica urmeaza sa se antreneze individual pana cand se va lua o alta hotarare, potrivit MEDIAFAX.

"Interesul echipei sta deasupra interesului individual. Cipi nu este pregatit sa se puna in interesul echipei. Hotararea noastra nu reprezinta o suspendare, dar el se va antrena deocamdata separat", a spus Labbadia, conform sursei citate.

Ciprian Marica declarase, la 4 februarie, in cadrul unei emisiuni televizate, ca are probleme la VfB Stuttgart: "Nu vreau sa spun exact din ce motiv nu am fost convocat pentru meciul cu Mönchengladbach. Oarecum m-am certat cu antrenorul de la Stuttgart, dar sunt mai multe probleme, despre care nu vreau sa vorbesc, sa spun ceva aiurea la cald".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.