Selectionerul Cehiei, Karel Bruckner, s-a declarat multumit de decizia coechipierului lui Adrian Mutu de la Juventus Torino, Pavel Nedved, de a reveni la echipa nationala, a anuntat purtatorul de cuvant al federatiei cehe (CMFS), Lukas Tucek. "Responsabilii selectionatei au salutat decizia jucatorului. Potrivit selectionerului Bruckner, poarta echipei nationale a fost deschisa intotdeauna pentru Pavel Nedved. Bruckner este convins ca un astfel de fotbalist va ajuta nationala sa isi atinga obiectivul, calificarea la Cupa Mondiala", a precizat Tucek.

Pavel Nedved a anuntat vineri prin intermediul agentului sau, Zdenek Nehoda, ca este pregatit sa revina in nationala Cehiei si sa evolueze in meciurile de baraj cu Norvegia. "Chiar daca va fi vorba doar de doua meciuri, as fi foarte fericit daca mi-as putea ajuta tara", a declarat Nedved. In varsta de 33 de ani, el si-a anuntat retragerea din nationala Cehiei dupa Campionatul European din 2004, declarand ca doreste sa se concentreze asupra evolutiei sale la echipa de club. Dupa cum se stie, Cehia, care a facut parte din Grupa I a preliminariilor CM-2006, s-a calificat la barajul pentru competitia din Germania, in dauna Romaniei, care s-a clasat pe locul trei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.