Adoptati cu caldura la sfirsitul lui septembrie pentru meciul cu Valerenga (3-1) din Cupa UEFA, stelistii au fost primiti cu raceala la Constanta de data asta. "Prieteni? Azi sintem AntiSteaua", le-au transmis clar ultrasii din Legione Marina oaspetilor abia intrati pe gazon. In ciuda ostilitatii, Steaua s-a simtit pe teren ca acasa. Ros-albastrii n-au tinut cont de faptul ca Farul i-a batut in ultimele trei confruntari de pe litoral. Nici urma de teama in jocul campioanei, nici cel mai mic trac.

Doar in primele 6 minute s-au vazut constantenii. Timid insa, prin Todoran si Tibor Moldovan. In rest, prima repriza a fost la discretia elevilor lui Oleg Protasov, care au prins o seara de-a dreptul fermecatoare. Aparare sigura, mijloc compact si atacuri supersonice. Peste toate Radoi si Bostina magistrali la constructie si servantii ideali la golurile lui Iacob (16) si Dica (36). A fost 0-2 la pauza, dar scorul putea fi lejer 0-5. Nu s-ar fi mirat nimeni, in conditiile in care pe partea lui Apostol, fundas dreapta de ocazie, militarii au defilat cum au vrut, iar Iacob a ratat inca trei ocazii cit el de mari, printre care si o bara (25).

Farul a avut o tresarire de orgoliu la reluare, cind Cristocea (60) a redus din handicap si i-a aratat emisarului venit de la Lens, adversara Stelei de joi, ca bucurestenii au si defecte. Trupa lui Grigoras ar fi putut intra din nou in joc in minutul 60, dar Gurita a nimerit bara. In loc de 2-2, Iacob a facut 3-1, iar Bostina l-a majorat logic la 4-1.

79 de saptamini au trecut de la precedentul meci in deplasare la care Steaua a marcat macar 4 goluri. Este vorba despre succesul de la Timisoara, 8-1 cu Poli, pe 9 aprilie 2004

"Gata, Steaua a scapat de 'complexul Constanta:! Sper ca prestatia noastra sa-i fi speriat si pe francezii de la Lens"
Victoras Iacob

Bataie intre suporteri

La peluza intii a stadionului "Gheorghe Hagi" au luat loc si aproximativ 50 de suporteri ai Farului. Fanii constanteni au fost plasati exact in mijlocul galeriei Stelei, astfel ca ultrasii s-au incaierat in prima repriza, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a potoli spiritele.

Lovin a uitat tricoul la vestiar

Antrenorul Stelei, Oleg Protasov intentiona sa efectueze o dubla schimbare in minutul 82, pregatindu-i pe Lovin si pe Oprita, dar s-a vazut nevoit sa amine inlocuirile, pentru ca mijlocasul ex-bacauan si-a uitat tricoul de joc la vestiar, acesta fiindu-i adus de preparatorul fizic Marian Lupu, care a trebuit sa iasa din stadion si sa intre direct la vestiare, intrucit jandarmii nu i-au permis trecerea la cabine direct de pe banca.

Bilete pentru meciul cu Lens

Conducerea Stelei a stabilit pretul biletelor pentru primul meci din grupele Cupei UEFA, contra francezilor de la RC Lens, partida fiind programata joi, 20 octombrie, la ora 20:00. Tichetele vor fi puse in vinzare azi, la ora 14:00, la casele de bilete ale stadionului din Ghencea.

Preturile tichetelor

Loc / Pret
Peluze / 15 RON
Tribuna a II-a / 25 RON
Tribuna I / 50 RON
Tribuna 0 / 100 RON
Fotolii / 150 RON

EURO STEAUA / Lens - Nice 2-2

Ii prindem bine
Steaua are sansa. Lens, prima ei adversara, nu e in forma. Simbata, pe teren propriu, echipa Sang et Or n-a reusit decit un egal cu Nice, al saselea consecutiv in Ligue 1 dupa acel spectaculos 7-0 cu Auxerre. "Ezitanti, stingaci, abuzind de pase lungi, neizbutind sa-si construiasca jocul obisnuit. Acestia au fost oamenii lui Gillot in prima repriza", s-a comentat chiar pe pagina de Internet a lui Lens. Condusi din minutul 29, ros-galbenii au intors scorul dupa pauza: goluri, Diarra (foto, in stinga) si Thomert, dar au fost egalati in minutul 84. "Sintem obligati sa ne intoarcem de la Bucuresti cel putin cu un punct", a declarat Dindane, in timp ce antrenorul Gillot a avertizat: "Vom cistiga din nou. Inceputul, in Romania".

EUROSTEAUA / Ascoli - Sampdoria 2-1

Sampdoria a pierdut (1-2) la Ascoli si a picat pe locul 6 in Serie A. Gazdele au deschis ieri scorul chiar inaintea pauzei, portarul Antonioli fiind invins de sutul lui Tosto, deviat de un fundas genovez. Doria a egalat prin Bonazzoli (54), din centrarea lui Gasbarroni, dar a pierdut spre final, acelasi Tosto (79) semnind cu capul punctul ce a inchis tabela.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.