Specialistii in fotbal, registrele contabile ale celor doua cluburi si presa arata ca Manchester United - Manchester City va aduna sambata pe teren si pe bancile de rezerve, cea mai mare suma de bani.

United si City au cheltuit pe jucatorii care se vor confrunta sambata peste 620 milioane de euro. Nici macar Real Madrid si F.C. Barcelona nu au adunat vreodata sau nu vor aduna in acest sezon o suma atat de mare pe acelasi teren, potrivit money.ro.

Mai mult, luna viitoare, titlul de cel mai scump meci de fotbal din istorie pe care derby-ul de Manchester il va capata in acest week-end, va fi detronat de o alta confruntare din Premier League: Manchester City - Chelsea, care va aduna in jur de 660 milioane de euro.

Daca cele trei echipe din Premier League (Manchester United, Chelsea si Manchester City) se afla in topul cheltuitorilor din fotbal, cand este vorba de profit, cluburile britanice nu stau chiar atat de bine. Intr-un clasament realizat de Deloitte in raportul Football Money League, United ocupa a treia pozitie, Chelsea se afla pe locul 6, iar City nu intra in Top 10.

Citeste si: Fotbalul sfideaza criza financiara!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.