Componenta nationalei Romaniei si a campioanei Oltchim Ramnicu Valcea vorbeste despre diferenta de popularitate intre handbalul si fotbalul romanesc.

"Cand sunt pe teren, nu ma gandesc la accidentari, daca imi rup o unghie sau gatul. Vreau sa castig fiecare meci si stiu ca sunt ca o leoiaca. Iubesc asta, handbalul este viata mea", a spus Cristina Neagu intr-un interviu pentru balkan-handball.com, relateaza MEDIAFAX.

Handbalista in varsta de doar 22 de ani a facut referiri si la diferenta de popularitate dintre handbalul si fotbalul romanesc:
"Handbalul este popular, dar nimic nu e ca fotbalul. Trebuie sa facem mai mult. Premiul pe care l-am primit este un rezultat al acestei popularitati, care a crescut prin castigarea medaliei de bronz, la Europenele din Danemarca. Oamenii au stat in fata televizoarelor, ne-au incurajat, tocmai de aceea nu inteleg de ce fotbalul este atat de popular, cand nu sunt rezultate".

Cristina Neagu a mai marturisit ca dorinta pe care si-a pus-o de Anul Nou a fost sa castige Liga Campionilor cu Oltchim, aceasta bucurandu-se si de medalia de bronz castigata cu nationala Romaniei, la CE din Danemarca si Norvegia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.