Fundasul echipei Chelsea Londra a fost desemnat jucatorul anului in urma unui sondaj realizat pe site-ul oficial al Federatiei Engleze de Fotbal, devansandu-i pe Steven Gerrard (FC Liverpool) si Adam Johnson (Manchester City).

Ashley Cole va deveni in partida, de miercuri, impotriva Danemarcei, cel mai selectionat fundas stanga din istoria primei reprezentative a Angliei, cu 87 de prezente, relateaza MEDIAFAX.

"Sunt foarte mandru si le sunt recunoscator fanilor. Anul trecut am avut momente grele, iar acum ca am primit aprecierile lor le sunt recunocator. Este extraordinar sa castig acest premiu care a venit ca o mare surpriza pentru mine. Nu am crezut niciodata ca o sa-i depasesc pe ceilalti fotbalisti care mai fusesera nominalizati"
, a spus Cole.

Fundasul stanga a fost in centrul atentiei presei din Marea Britanie dupa ce a divortat de cantareata Cheryl Cole, ca urmare a numeroaselor sale escapade amoroase.

Ashley Cole considera ca a avut un an 2010 reusit: "Uitandu-ma in urma cred ca am avut un sezon bun - am castigat Premier League si Cupa Angliei si am facut parte din echipa ideala a UEFA, iar acum am castigat acest premiu. Sper sa reusesc totusi sa castig ceva si cu nationala Angliei".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.