Atacantul formatiei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat duminica, dupa remiza din meciul cu FC Parma, scor 1-1, ca spera sa revina cat mai repede la forma maxima si sa ajute echipa.

"Nu a fost usor, dar am mai trecut prin astfel de momente. Sper sa revin cat mai repede la forma maxima si sa-mi ajut echipa. In toata aceasta perioada, antrenorul si coechipierii mi-au spus mereu sa nu ma dau batut, dar a fost greu sa ma pregatesc timp de o luna de unul singur. Obiectivul imediat este sa ne indepartam de zona retrogradarii", a spus Mutu, relateaza MEDIAFAX citand cotidianul La Repubblica.

Antrenorul Sinisa Mihajlovici a afirmat ca Mutu trebuie sa i-a totul de la zero. "Mutu trebuie sa i-a totul de la zero. Are increderea mea si a coechipierilor, dar in acest moment este in urma in plan fizic. Cand va fi la capacitate maxima va putea sa isi aduca contributia", a precizat acesta.

Atacantul Adrian Mutu a revenit pe teren la Fiorentina in minutul 79 al meciului cu Parma, din deplasare, din etapa a XXIV-a a campionatului Italiei. Acesta era exclus din lot de o luna, din motive de disciplina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.