La numai cateva saptamani dupa ce Cristi Borcea s-a tratat in SUA de intoxicatie cu mercur, sotia acestuia, Mihaela Borcea, a aflat ca sufera de aceeasi boala.

Aceasta ea a fost supusa unor investigatii amanuntite in Austria, unde a aflat ca are o cantitate foarte mare de mercur in sange, dar si de aluminiu, plumb si formaldehida. Aceeasi descoperire cumplita o facuse si Cristi Borcea, anul trecut, in toamna, relateaza Libertatea.

In timp ce Cristi Borcea a pus intoxicatia pe seama fructelor de mare pe care le consuma in exces, sotia sa exclude aceasta varianta, deoarece mananca doar la un restaurant cu specific bio, foloseste produse cosmetice bio si are grija mare la alimentatie.

Potrivit medicilor, este imposibil ca o persoana care nu lucreaza intr-un mediu toxic sa aiba o asemenea concentratie de metale grele in sange.

Apropiatii celor doi soti sunt convinsi ca cei doi au fost otraviti intentionat, luand in calcul chiar si “farmecele cu argint viu”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.