Campioana olimpica la judo, Alina Dumitru, s-a clasat, sambata, pe locul cinci la categoria 48 de kilograme, in cadrul Grand Slam Paris, competitie dotata cu premii in valoare totala de 150.000 de euro.
Cele doua reprezentante ale Romaniei la categoria 48 de kilograme, Alina Dumitru si Carmen Bogdan, au evoluat in aceeasi grupa preliminara, D, scrie MEDIAFAX.

Carmen Bogdan a obtinut o prima victorie, in fata sportivei din Qatar, Salha Al-Badi, dupa care a fost eliminata de unguroaica Eva Csernoviczki, aceeasi care a invins-o in lupta imediat urmatoare si pe Alina Dumitru. In primele doua confruntari, Alina Dumitru a trecut de Philomene Bata (Camerun) si de Valetina Moscatt (Italia).

La 57 de kilograme, Andreea Chitu a fost eliminata in turul II al grupei A, de portugheza Telma Monteiro, in timp ce Corina Caprioriu a ajuns pana in semifinale, programate in aceasta seara. Campioana europeana Corina Caprioriu a trecut pe rand de Ana Leon (Mexic), Nazlican Ozerler (Turcia) si Helene Receveaux (Franta), urmand sa lupte in semifinale, cu Pavia Automne (Franta).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.