Gruparea din Ghencea ocupa locul 124, cu 115,5 puncte, in clasamentul pe luna ianuarie al Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului.

Potrivit IFFHS, Steaua a urcat doua locuri si se afla la egalitate cu echipa peruana Club Juan Aurich de Chiclayo.

Urmatoarea echipa din Romania din topul IFFHS este Dinamo Bucuresti, care a urcat o pozitie si se afla pe locul 139, cu 109,5 puncte.
Formatia CFR Cluj a urcat doua locuri, de pe 142 pe 140, cu 108,5 puncte.

Echipa FC Timisoara a urcat patru locuri si se afla pe pozitia 183, cu 93,5 puncte, la egalitate cu formatia americana Columbus Crew.
Echipa FC Vaslui a urcat patru pozitii si se afla pe pe locul 228, cu 83 puncte, la egalitate cu Anorthosis Famagusta (Cipru), Flora Tallínn (Estonia), IF Elfsborg (Suedia) si Dniapro Mahiliou (Belarus).

Astra Ploiesti a urcat de pe locul 307 pe 302, cu 71,5 puncte, la egalitate cu polonezii de Ruch Chorzow.

Echipa Otelul Galati a urcat de pe 311 pe 307, cu 70,5 puncte, la egalitate cu Banik Ostrava (Cehia), Heart of Midlothian (Scotia), Audax Italiano (Chile) si Persipura Jayapura (Indonesia).

Formatia Unirea Urziceni a ajuns de pe 314 pe 312, cu 70 de puncte, la egalitate cu Bologna (Italia), Real Zaragoza (Spania), Arsenal Kiev (Ucraina), Spartak Zlatibor Subotica (Serbia), Colon de Santa Fe (Argentina) OGC Nice (Franta) si Etoile FC (Singapore).

Rapid Bucuresti
ocupa locul 324 (332 in decembrie), cu 68 de puncte, la egalitate cu Feyenoord Rotterdam (Olanda), Eintracht Frankfurt (Germania), Cliftonville FC Belfast (Irlanda de Nord), Apollon FC Lemesos (Cipru), FC Lausanne (Elvetia), Hannover '96 (Germania), Genoa (Italia) si Maccabi Haifa (Israel).

Formatia Gloria Bistrita se afla pe pozitia 334, urcare de trei locuri, cu 67 de puncte.

Echipa FC Brasov a coborat o pozitie si se afla pe locul 389, cu 61 de puncte, la egalitate cu formatiile SK Tirana (Albania) si Torpedo Jodzina (Belarus).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.