WWE RAW - cel mai renumit si spectaculos show de wrestling soseste pentru prima data in Romania, pe 21 aprile la Romexpo.

Superstarurile wrestlingului John Cena, Randy Orton, Wade Barrett si multi altii vor ridica adrenalina spectatorilor intr-un show exploziv, prezentat de D&D East Entertainment.

Fanii genului si nu numai, au acum ocazia sa ia parte la cea mai intensa experienta.

Starurile Show-ului

John Cena - este unul dintre cei mai buni luptatori de wresling la momentul actual. Cariera sa a luat amploare incepand cu anul 2004, cand a participat la pay-per-view-ul anual Royal Rumble. Activitatea sa in domeniul wresling-ul profesionist s-a desfasurat cu succes an de an, pana in prezent. A avut adversari de temut si meciuri dificile, pe care le-a castigat incontestabil.

Randy Orton
- Randy Orton s-a nascut pe 1 aprilie 1980 in Knoxville, Tennessee si este alaturi de The Rock si Carlito unul dintre cele mai cunoscute superstaruri "de a treia generatie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.